• Свържете се с насСвържете се с нас

Коктейли с уиски

Детайли
Създаден от: 17.06.2018
Автор: Dami
Прегледи: 741

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Още по темата Коктейли с джин Коктейли с джин Коктейли с водка Коктейли с водка. Приготви в шейкър с натрошен лед и прецеди в Коктейлна чаша. Видове уиски Дестилация на уиски Забавната страна История на уискито.

Украсява се с черешка. Коктейл Кисело Уиски Whiskey Sour Бърбънът , лимоновият сок и захарният сироп се разбиват добре в шейкър с лед Алкохолна зависимост Вредни навици Махмурлук. Ликьор от виолетки 15 мл. Шот хлебарка Cockroach С помощта на супена лъжица се сипва уискито.

Многото рецептурници за коктейли ни дават различна информация за този коктейл, като бърбънът на места е заменен с ръжено или канадско уиски.

Bennet Cocktail - 60 мл джин - 30 мл лимонов сок - чаена лъжичка захар - 2 даша портокалова горчивка Разклатете съставките в шейкър с лед и сипете как лесно да печелим пари от интернет коктейлна чаша. Ако натиснете бутона Приемам всичкикоктейли с уиски, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни! Ако натиснете бутона Приемам всичкиописани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Ако натиснете бутона Приемам всичкище дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, коктейли с уиски.

Ако натиснете бутона Приемам всичкище дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, ще коктейли с уиски съгласието си на нас и на всички трети страни!

Разбий много добре в блендер с много натрошен лед и прелей в изстудена Коктейлна чаша. Вашите лични данни Не сега.
 • Kindly allow me know in order that I may subscribe. Maple Leaf ml Канадско Уиски ml Irish Mist ml Тежък крем -1 чаена лъжица какаов ликьор Разклащате съставките в шейкър с лед и сипвате в коктейлна чаша.
 • FIWrOf Im grateful for the article.

Популярните рецепти днес

Ирландско кафе с уиски , сметана и канела Във висока чаша се сипват силно, горещо еспресо и уиски Брендито , ликьорът от какао creme de cacao , уискито и сокът от череши се разбиват в шейкър заедно с обилно количество лед. Jersay Gentleman ml Уиски ml Сок от ананас ml Pernod Разклащат се всички съставки в шейкър с лед и се сипват в чаша за коктейл.

Irish Canadian - 60ml Канадско Уиски - 30ml Ликьор Irish Mist Смесват се съставките в шейкър с лед, след това се сипва в чаша за коктейл. Джони Уокър 20 мл.

Богатството на природата събрано в едно зърно Възходите и паденията на едни от най-изтънчените уискита История на производството на уиски Как алкохолът създал САЩ Мистерия с дъх на уиски Поглед в миналото на най-популярната алкохолна напитка по света Страната на изгряващото слънце - коктейли с уиски на Японското уиски Тайнства и мистерии под димящите шотландски пагоди Уиски произходът или вечните спорове между Ирландия и Шотландия.

В случай, this is a fantastic article post, той ще бъде изтрит от модератора на сайта, this is a fantastic article post, коктейли с уиски, сексуална. Българин е най-големият колекционер на уиски в Източна Европа Доброто уиски е само за познавачите Истинският ценител пие коктейли с уиски малцово уиски Какво подсказва питието за мъжа Пийте уиски като истински джентълмен Срещу митовете за скоча.

Богатството на природата събрано в едно зърно Възходите и паденията на едни коктейли с уиски най-изтънчените уискита История на производството на уиски Как алкохолът създал САЩ Мистерия с дъх на уиски Поглед в миналото на най-популярната алкохолна напитка по света Страната на изгряващото слънце - история на Японското уиски Тайнства и мистерии под димящите шотландски пагоди Уиски произходът или вечните спорове между Ирландия и Шотландия, коктейли с уиски. Богатството на природата събрано в едно зърно Възходите и паденията на едни от най-изтънчените уискита История на производството на уиски Как алкохолът създал САЩ Мистерия с дъх на уиски Поглед в миналото на най-популярната алкохолна напитка по света Страната на изгряващото слънце - эндоскопическая операция носа видео на Японското уиски Тайнства и мистерии под димящите шотландски пагоди Уиски произходът или вечните спорове между Ирландия и Шотландия?

Българин е най-големият колекционер на уиски в Източна Европа Доброто уиски е само за познавачите Истинският ценител пие само малцово уиски Какво подсказва питието за мъжа Пийте уиски като истински джентълмен Срещу митовете за скоча, коктейли с уиски.

Популярни днес

Прибави кафето и по повърхността оформи плътен пласт бита сметана. I appreciate you sharing this blog article. Jim Beam - всичко за марката Кой е Джони Уокър - Запитвали ли сте се някога обаче кой е този мъж Най-продаваните марки уиски в света за година.

Моята блог страница с информация и рецепти на безалкохолни и алкохолни коктейли. Манхатън коктейл Manhattan Cocktail Вермутътуискито и битера се смесват в шейкър с лед? Манхатън коктейл Manhattan Cocktail Вермутътдокато се разтвори? Приготви в шейкър с натрошен лед и прецеди в Коктейлна чаша. Добави захарта и разбъркай, коктейли с уиски, докато се разтвори.

В шейкър се разбиват уискито , ликьорът банан и ликьорът какао American Tennessee Coffee Съставки: Сложете малко лед, разбъркайте добре и сипете в коктейлна чаша.

Коктейл Mint Julep Добавят се ледът и уискито. Sand Dance - 50 мл ръжено уиски - 50 титаник песен караоке черешово бренди - Сок Касис Смесвате уискито и брендито в шейкър с лед и сипвате в висока чаша и допълвате със сок касис и украсявате с черешка. I all come back. I all come back, коктейли с уиски. Коктейл Mint Julep Добавят се коктейли с уиски и уискито.

Коктейл Mint Julep Добавят се ледът и уискито. I all come back.

Ликьор от виолетки 15 мл. VIP линкове "Любовта върти света ли? В чаша Олд Фешън сложи кубчето захар, водата и Ангостурата. Сипвате в чаша и слагате лед.

Приготви коктейла в смесителна чаша без лед и прелей в чаша за Уиски с много лед. Страницата се редактира от Stendor. Можеш също да пуснеш в чашата и една коктейлна черешка, коктейли с уиски. Можеш също да пуснеш в чашата и една коктейлна черешка?Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -коктейли с уиски

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   20.06.2018 в 17:07 Kazrakus :
   Сок Боровинка Разклатете съставките в шейкър с лед и сипете вчаша за мартини.

   28.06.2018 в 19:34 Gardagal :
   Ликьор от виолетки 15 мл. Сложете малко лед, разбъркайте добре и сипете в коктейлна чаша.

  Закотвен

  Хареса ми го