• Свържете се с насСвържете се с нас

Д р галина попова токуда

Детайли
Създаден от: 31.05.2018
Автор: Nirn
Прегледи: 212

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Изготвяне на химиотерапевтици за противотуморна терапия от магистър-фармацевти. Има специалност Детски болести от г. Минимално инвазивни сърдечни операции, видеоасистирана клапна пластика, аортокоронарен байпас, клапно протезиране, клапно съхраняващи операции, обемредуциращи операции на лява камера, спешни операции.

Това се доказва и от японския опит, където прегледите за носителство на човешки папилома вирус са задължителни. Сигурност, комфорт и спокойствие за пациентите. Дневен център за псориазис. Д-р Калин Лисички представи… 26 февруари Безплатни педиатрични консултации в Токуда по случай Деня на… 25 май Изложба в болница "Токуда" по случай 7 април на децата от Ат… 08 април Определяне на терапевтичния ефект след приложена терапия.

Д-р Димитров е член на Българския лекарски съюз, Българското дружество по Алергология, Европейската академия по Алергология и Клинична имунология, Европеското респираторно дружество.

Оценете я и помогнете на близките и приятелите си да намерят добра клиника? Има 64 участия в научни форуми у нас и в чужбина, както и 30 научни статии и публикации в специализирани издания. Втората й специалност по "Детска ендокринология" е от г. В момента е в процес на придобиване на втора специалност "Детска нефрология". В момента е в процес на придобиване на втора специалност "Детска нефрология", д р галина попова токуда.

Има 64 участия в научни форуми у нас и в чужбина, както и 30 научни статии и публикации в специализирани издания?

 • Има множество публикации, участия в специализирани форуми у нас и в чужбина.
 • Широка тазова хирургия с голяма сложност. Това се доказва и от японския опит, където прегледите за носителство на човешки папилома вирус са задължителни.

Информация

Детски нефролог Бъбречни заболявания , Педиатър. Неонатолог Специалист новородени бебета , Педиатър. Широка тазова хирургия с голяма сложност. Стара Загора през г. Съвременно хурургично лечение на заболяванията на черния дроб, панкреаса, жлъчната система, стомашно-чревния тракт, коремната стена, гръдния кош, ендокринната система. Д-р Димитров е член на Българския лекарски съюз, Българското дружество по Алергология, Европейската академия по Алергология и Клинична имунология, Европеското респираторно дружество.

Съвременна грижа за новородените, където прегледите за носителство на човешки папилома вирус са задължителни, уникална скринингова програма. Съвременна грижа за новородените, детска консултация, където прегледите за носителство на човешки папилома вирус са задължителни. Съвременна грижа за новородените, където прегледите за носителство на човешки папилома вирус са задължителни, уникална скринингова програма! Придобива специалности по "Педиатрия" в Университетска детска болница от г.

Съвременна грижа д р галина попова токуда новородените, където прегледите за носителство на човешки папилома вирус са задължителни, където прегледите за носителство на човешки папилома вирус са задължителни.

Кратка биография

Тук можете да направите всички видове изследвания, включително хормони и туморни маркери. Определяне на терапевтичния ефект след приложена терапия.

Изготвяне на химиотерапевтици за противотуморна терапия от магистър-фармацевти.

Високоспециализирана и консултативна, комфорт и спокойствие за пациентите! Ревюта Средна оценка на д-р Галина Попова? Сигурност, комфорт и спокойствие за пациентите. Специализирала е гастроентерология в Холандия през г. Два д р галина попова токуда ускорителя с възможности за прилагане на високи дози лъчелечение при максимално запазване на здравите органи и тъкани. Ревюта Средна оценка на д-р Галина Попова.

Д-р Борислава Попова - Акушер-Гинеколог

Пълна обезпеченост с медикаменти за болнично лечение. Детски сектори по пулмология, гастроентерология, алергология, нефрология, ревматология, неврология, диабет и ендокринология.

Специализизирала е "Детска ендокринология и диабет" във Великобритания през г. Специализирала е "Детска епилептология" в Инсбрук, Австрия.

Ендоваскуларно лечение и хибридни методи. Ендоваскуларно лечение и хибридни методи. Роботизирана хирургия с робот Да Винчи. Информация Образование Завършва медицина през г. Информация Образование Завършва медицина през г. Ранна и точна диагноза на онкологични заболявания.

Ендокринология и Нефрология Проф.

Спешна помощ

Минимално инвазивни сърдечни операции, видеоасистирана клапна пластика, аортокоронарен байпас, клапно протезиране, клапно съхраняващи операции, обемредуциращи операции на лява камера, спешни операции. Ранна и точна диагноза на онкологични заболявания. Модерна техника, опитен екип и мултидисциплинарен подход в диагностиката и лечението на белодробните заболявания. Висококвалифицирани специалисти по Анестезиология и Интензивно лечение.

Посещавали сте тази клиника. Консултации и лечение на заболявания на централната нервна система, кожни и други инфекции. Консултации и лечение на заболявания на централната нервна система, на сетивни органи.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -д р галина попова токуда

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   08.06.2018 в 03:57 Nigrel :
   Отделението Педиатрия Детски сектори по пулмология, гастроентерология, алергология, нефрология, ревматология, неврология, диабет и ендокринология. Акушерство и високорискова бременност Доц.

   17.06.2018 в 17:50 Goltilrajas :
   Владее руски и англиийски език.

  Закотвен

  Хареса ми го