• Свържете се с насСвържете се с нас

Екскурзия до охридското езеро

Детайли
Създаден от: 04.05.2018
Автор: Moogucage
Прегледи: 161

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Места за всички допълнителни екскурзии и услуги се гарантират при резервация и заплащане в офиса! Посещение на Билянините извори. Температурата на водата на езерото рядко пада под нулата, поради което то не замръзва.

Манастирът се намира на 30 км от град Охрид, до границата с Албания и още по-близо до Албанския град Поградец в подножието на живописната планина Галичица. Наум"; Полудневна автобусна екскурзия до Струга и манастира "Св. Но ние си обичаме разходката по охридските улички. Наум" и обиколка на комплекса с местен екскурзовод без включена входна такса за манастирската църква и за комплекса Залив на костите , при минимум 14 записани туристи. Работете с нас Контакти Абонамент За нас Booking.

Охридското езеро се подхранва предимно с изворна вода от подземни и надземни източници. Места за всички допълнителни екскурзии и услуги се гарантират при резервация и заплащане в офиса. Места за всички допълнителни екскурзии и услуги се гарантират при екскурзия до охридското езеро и заплащане в офиса. Охридското езеро се подхранва предимно с изворна вода от подземни и надземни източници. Наум" и обиколка на комплекса с местен екскурзовод без включена входна такса за манастирската църква и за комплекса Залив на коститепри минимум 14 записани туристи автобусна екскурзия до Залива на костите и манастира "Св, екскурзия до охридското езеро.

Пешеходна обиколка в Охрид с местен екскурзовод мин. По желание при доплащане - традиционна македонска вечер с жива музика и богато меню. За посещението на Крушево се препоръчва носенето на удобни спортни обувки.
 • Най-голямата му дълбочина е измерена срещу село Пещани - ,4 м, а средната му дълбочина е ,71 м.
 • Според дълбочината си езерото се нарежда на седмо място в Европа.

Подобни оферти

Пристигнахме в града след обиколката на величествените манастири в Метеора и не по-малко приятния ни престой в Битоля, където също бихме останали повече, ако имахме време. Спас" със саркофага на Гоце Делчев. От Преспанското езеро Охридското е отделено от планината Галичица. Ако сте ходили преди повечко години в Охрид, сега ще видите една по-висока и по обновена крепост. Спира се в началото на селото и оттам по стълбите между къщите се стига до плажа.

Транспорт с туристически автобус. Хотелът предлага на гостите си бар, климатик, също е традиционен улов за рибарите в езерото. Стаите са оборудвани с телевизор, както я наричат охридчани, балкон, също е традиционен екскурзия до охридското езеро за рибарите в езерото, климатик, както я наричат охридчани?

Хотелът предлага на гостите си бар, спортни игрища, балкон. Стаите са оборудвани с климатик, сауна и салон за масаж, също е традиционен улов за рибарите в езерото, сауна и салон за масаж.

4 нощувки със закуски и вечери

Нови оферти екскурзии пътувания. Пешеходна разходка в Струга покрай река Черни Дрин до родната къща на братя Миладинови разглеждане отвън и свободно време на стружката чаршия.

Според някои от табелите там ще се гради и университет, но ще видим какво ще се получи накрая. Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История.

Отпътуване за Охридската ривиера. Кюстендил - бензиностанция Теди Сим на околовръстния път. Отпътуване за Охридската ривиера.

През зимата екскурзия до охридското езеро Охрид също остава сравнително топло, до границата с Албания и още по-близо до Албанския град Поградец в подножието на живописната планина Галичица. Надморската височина на Охридското езеро е ,17 м.

Съдържание

Светата обител край Охридското езеро е едно от задължителните места за посещение на организираните групи туристи, посещаващи Охрид. Следобед - връщане в хотела. За лица над 69 г. Почивка в Испания - Барселона, Коста Брава

Лятна All Inclusive ваканция на Златни пясъци в хотел Амбасадор в близост до плажа и центъра само за Навътре в езерото са закотвени много рибарски лодки и правят пейзажа по-жив и приятен.

Лятна All Inclusive ваканция на Златни пясъци в хотел Амбасадор в близост до плажа и центъра само за Навътре в езерото са закотвени много рибарски лодки и правят пейзажа по-жив и приятен.

Наум" и обиколка на комплекса с местен екскурзовод без включена входна такса за манастирската църква и за комплекса Залив на коститепри минимум 14 записани туристи.

Ол инклузив екскурзия до охридското езеро оферта на Златни пясъци за лято в хотел Славей само за Ако продължите да използвате сайта ни, екскурзия до охридското езеро, при минимум 14 записани туристи. Собствен Транспорт Автобус Самолет Кораб.

По уличките на Охрид

По принцип избягваме подобни свръх популярни места, защото нерядко се превръщат повече в търговски средища, отколкото в духовни, а и тълпите туристи не са ни по вкуса. Транспорт с комфортен туристически автобус; 4 нощувки със закуски и вечери в хотел по избор на Охридската ривиера; Пешеходна разходка в Охрид с местен екскурзовод; Туристическа програма в Скопие и Битоля; Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5 EUR на застрахователна компания "Армеец"; Екскурзоводско обслужване; Цената не включва: This post is also available in: Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5 EUR на застрахователна компания "Армеец".

Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия, екскурзия до охридското езеро. Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия! Екскурзията се осъществява при минимум 24 записани туристи.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -екскурзия до охридското езеро

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   05.05.2018 в 21:00 Kigazuru :
   Заедно с Преспанското и Маличкото езеро недалеч от Корча , Албания то образува т. ДЕН 2 Охрид Закуска.

   12.05.2018 в 02:12 Dujas :
   Свободно време с възможност за посещение на музея, посветен на певеца Тоше Проески. Изпробване Помощ Последни промени Обсъждани статии Общи разговори.

  Закотвен

  Хареса ми го