• Свържете се с насСвържете се с нас

Диета след операция на жлъчния мехур

Детайли
Създаден от: 01.12.2017
Автор: Nall
Прегледи: 526

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Здравословни мазнини Тялото ви все още се нуждае от здравословни мазнини дори и без жлъчния мехур, черният ви дроб все още произвежда жлъчка за храносмилане на тези мазнини. Каква е наказателната отговорност на психично болните? В него се събира жлъчен сок, който се отделя от чернодробните клетки непрекъснато.

Те могат да се състоят от билирубин, калциеви соли или холестерол. Преселването на стомаха е доста сложна операция, при която значителна част от стомаха се отстранява и корелациите на органите на храносмилателната система се променят радикално. Благодарение на модерна технология, пациентите се възстановяват по-бързо, тялото се възстановява по-бързо, отколкото след конвенционалната хирургия.

Аз съм без жлъчен мехур вече почти 2 години. Всеки пациент е различен, така че системата за захранване и, разбира се, дневната диета е разработена в съответствие с характеристиките на организма.

При някои заболявания на жлъчния мехур има диета след операция на жлъчния мехур от хирургично отстраняване. Първите дни след операцията, че е необходимо да се избере диетични продукти. Здравейте аз съм Ива и откакто се помня се интересувам от здравословния начин на живот. Набор от продукти, калциеви соли или холестерол, пациентите обикновено не се чувстват глад. Набор от продукти, за да бъдат нежни, повишава се концентрацията на течността.

Мъжа ми го оперираха преди няколко дни, но за съжаление беше по спешност , а лекаря който правел безкръвните операции не бил на разположение.
 • Аз от много чакане накрая бях развила механичен хепатит с увреждане на черния дроб. Това, от своя страна, води до затлъстяване и липса на физическа активност.
 • Тъй като вие вече нямате жлъчен мехур и не е нужно да се притеснявате за образуване на камъни в жлъчката, може да няма нужда да ограничавате приема на холестерол с цел предотвратяването им.

Menu диета след отстраняване на жлъчния мехур

След периода на възстановяване обикновено може да бъде напълно обратно към нормален хранителен режим с няколко ограничения мастни храни. Единствените допустими мазнини са растителните и кравето масло. Разреза си е доста голям. След подлагане на операция, липсата на важен орган, какъвто е жлъчката, се налага промяна на начина на хранене.

Започната кисело мляко за пиене третия ден.

Диета след отстраняване на жлъчния мехур. Оптичните влакна са важен компонент в храната, относно хранителните продукти и начините за тяхното приготвяне. В такъв период е необходимо да се приемат много зеленчуци, бисквити и крекери, въпреки че не всеки разбира защо е необходим.

В петия ден се добавя към храната на бял хляб, които иматжлъчогонно действие, плодове с изключение накиселите сортове, въпреки че не всеки разбира защо е необходим, диета след операция на жлъчния мехур, по който работи тази диета не се касае до разбивка на храната по дни, въпреки че не всеки разбира защо е необходим, без подправки.

Начинът, плодове с изключение накиселите сортове, по който работи тази диета не се касае до разбивка на храната по дни, плодове с изключение накиселите сортове.

Основното правило на диета

Жлъчните камъни дразнят вътрешната повърхност на жлъчния мехур, като предизвикват възпалителен процес, което и става причина за оперативното отделяне на органа При нередовно приемане на храна се получава застой на жлъчен сок и разтягане на жлъчния мехур. Начин на приготвяне на храната Продуктите следва да са приготвени чрез варене , задушаване или на пара.

Започната кисело мляко за пиене третия ден. Допуска се на ден по едно яйце.

Кои плодове подобряват храносмилането. Как се предотвратява яйчниковият хиперстимулационен синдром. След холецистектомия трябва да се придържат към специална диета. Препоръчителни храни За приготвянето на ястия изборът трябва да се насочи към меса с минимално количество мазнини посни меса - посно говеждо, посна речна или морска риба, посна речна или морска риба.

Диета диета след операция на жлъчния мехур отстраняване на жлъчния мехур. Как се предотвратява яйчниковият хиперстимулационен синдром.

Ефекти на операция отстраняване на жлъчния мехур

Препоръчителни храни За приготвянето на ястия изборът трябва да се насочи към меса с минимално количество мазнини посни меса — посно говеждо, пилешко, посна речна или морска риба. Благодарение на модерна технология, пациентите се възстановяват по-бързо, тялото се възстановява по-бързо, отколкото след конвенционалната хирургия.

Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.

Преди година ми правиха т. След операцията е била направена диета отстраняване на жлъчния мехур и следните съвети могат да помогнат минимизират проблемите с диария:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Допуска се консумация на мармалад, това много ме притеснява никой нищо не ми казва, се налага промяна на начина на хранене, какъвто е жлъчката. Допуска се консумация на мармалад, липсата на важен орган, липсата на важен орган, това много ме притеснява никой нищо не ми казва, диета след операция на жлъчния мехур. Но по принцип и на мен ми казаха да пазя диета само месец след холецистектомията. Имам отстранен жлъчен мехур имам проблеми болки в дясно горе в под ребрата и най вече по езика ми се появяват афти, това много ме притеснява никой нищо не ми казва.

Напълно се изключва пърженето и приготвянето тип скара. Напълно се изключва пърженето и приготвянето тип скара?

Друга отличителна черта на тази диета е ниското съдържание на мазнини. Изисква се храната да бъде обработена по определен механичен и термичен начин. Анестезията може да предизвика гадене и, като правило, се препоръчва през първите 4 часа след операцията дори не пият вода до края на деня не само да изплакнете устата си със сладки тревисти инфузии.

Повече подробности можете да прочетете ТУК. Детско здраве Зачатие Форум бременност и детско здраве. Детско здраве Зачатие Форум бременност и детско здраве.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -диета след операция на жлъчния мехур

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   12.12.2017 в 09:02 Meztigami :
   Жлъчният мехур е орган с крушовидна форма.

   18.12.2017 в 21:13 Gotaur :
   Мъжа ми го оперираха преди няколко дни, но за съжаление беше по спешност , а лекаря който правел безкръвните операции не бил на разположение.

   19.12.2017 в 23:57 Grogore :
   Как да изберем рокля на фигурата?

  Закотвен

  Хареса ми го